lørdag den 30. april 2011

Time to settle down

Jeg svømmer virkelig meget rundt mellem forskellige blogs og har egentligt lidt svært ved at beslutte mig for hvilken blog - wordpress eller blogspot? Faktisk startede jeg ud med at skrive dette, da jeg kom i tanke om mine gode år med Blogspot og skiftede tilbage. Anyways...

Kunstige øjenvipper
Til at starte ud med var der galla på min skole forleden (sådan noget med at jeg bliver student til sommer), og jeg tænkte, jeg ville gøre det helt store ud af det, så jeg købte individuelle kunstige øjenvipper! 

Ardell Duralash Individual Lashes - Flare Short Black
Pakken ser ud som på billedet. Øjenvipperne er duske af ca. 5 hår. De tager meget længere tid at sætte på end strip lashes, men til gengæld holder de meeeget længere. Eftersigende skulle de kunne holde op til 6 uger. 

Jeg købte mærket Ardell, da jeg har læst de skulle være gode. Deres individuelle øjenvipper er syntetiske, mens de andre er naturhår. Det skal lige siges, at de er på PeTAs Do-not-test-on-animals liste.
Jeg købte dem via den danske helse-hjemmeside www.shop.duft-natur.dk (der står under produktet af det er menneskehår, men på Ardell's egen hjemmeside, står der, de er syntetiske). Der var hurtig levering og så er de billige, så kan anbefale dem. 

Men du skal bruge følgende: 

 • Ardell Duralash Individual Lashes (jeg brugte flare short black)
 • Ardell LashTite Adhesive (lim)
 • Et stykke sølvpapir
 • Pincet
 • Ardell LashFree Remover (det er vigtigt at det er netop denne, da den er specielt fremstillet til at fjerne individuelle vipper)

Jeg ville egentligt have lagt en bedre tutorial ud (med billeder og sådan), men det var virkelig svært at tage billeder imens. Især fordi jeg skulle have vipperne til at sidde ordentligt inden limen tørrede. Men måske næste gang. Så kan det også være jeg smider en bedre guide ind. 

Men det du gør er følgende: 
 1. Start med at rense dine øjenvipper, så de er makeup- og oliefrie.
 2. Hav tålmodighed! Hvis det er første gang, du gør det, så vær tålmodig. 
 3. Hæld en klat lim på sølvpapiret. Du skal ikke bruge mere end, hvad der svarer til en ærte.
 4. Tag fat om en af øjenvipperne i pakken med din pincet. Hold fast i øjenvippens midterdel med pincetten (hvis du taber vippen kan det let blive noget fummelværk, så få ordentligt fat fra start - men pas på du ikke ødelægger vippen!)
 5. Dyp vippen i limen. Ikke for meget lim! (Tro mig du fortryder hvis du bruger for meget lim)
 6. Sæt vippen fast et par millimeter fra øjenlåget oven på øjenvipperne. Pas på du ikke får limen i øjet, det svier - men du dør ikke.  Gør det samme på hele øjet.
 7. Klip de længste vipper lid kortere tættere på øjet, så det ser mere naturligt ud. 


Der var faktisk kun én under hele den aften der spottede mine falske vipper. Men det kiksede også ret meget for mig; jeg fik alt for meget lim på! Men det var ikke noget man bemærkede, det var egentligt først slemt, da jeg ville have dem af. Jeg havde egentligt tænkt mig at have dem på indtil de selv faldt af (anbefales), men med al den lim var de virkelig stive og ubehagelige når man havde været i byen en hel aften og bare ville gnide sig selv i øjnene. Så jeg gik igang med at fjerne limen, hvilket var umuligt! Det var så smertefuldt og jeg mistede så mange vipper og gjorde det over to dage. Det fik mig virkelig til at overveje om jeg turde tage dem på igen - men det handler jo bare om, ikke at bruge for meget lim og derefter beholde dem på til de selv falder af. 

Billeder: 

Virkelig dårlig billedkvalitet, men det er et closeup af øjet. Ærgerligt jeg ikke havde et billede uden vipperne så forskellen er tydeligere. For jeg har virkelig korte øjenvipper!

På afstand

Jeg hader mit udtryk på det her billede, men jeg synes det er det billede, der viser vipperne bedst 

Og lige et billede med hele galla-outfittet! 

Alt i alt vil jeg anbefale vipperne. Men sæt god tid af til det. Jeg tænkte hurtigt, at det jo var nemt bare at smække ekstra lim på, da det ikke kunne ses mens limen var gennemsigtig og så ville det jo nok holde bedre. Tænk IKKE det samme! Men de er jo flotte, så jeg kan næsten ikke lade være med at prøve dem igen - har trods alt stadig en halv pakke og en masse lim tilbage!

- og hermed første blogindlæg i min nye blog. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar