Ingredienser
kagedej
175 g
margarine
200 g
sukker
2 tsk
vaniljesukker
3 tsk No Egg med top (kan købes på nettet og i
helsekostbutikker, fx Ren Kost i Aarhus)
6,5
spsk. vand
350 g
hvedemel
½ tsk
salt
1½ tsk
bagepulver
1½ dL
soyamælk
2,5 dL
frosne jordbær
2
knivspidse Wilton Rose (eller
anden rød/lyserød) pastafarve (kan fx købes i Specialkøbmanden i Tilst)
Fremgangsmåde
kagedej
1. Pisk
margarine, sukker og vaniljesukker sammen.
2. Bland
No Egg og vand i en lille skål og hæld "ægblandingen" i dejen mens
der piskes.
3. Bland
skiftevis mælk og sigtet hvedemel, salt og bagepulver i.
4. Blend
jordbærene, når de er tøet op, og bland 2 dL i dejen. Gem resten.
5. Bland
pastafarven i - lidt ad gangen; den farver voldsomt meget!
6. Fordel
dejen i farverige cupcakes-forme og bag i ovnen i 20-25 min. ved 200
grader.
Ingredienser
frosting
1 cup
(2,4 dL) fast margarine
3½ cups
(8,3 dL) flormelis, sigtet
1
vaniljestang
1/4 cup
(0,6 dL) soyamælk/soyafløde
Resten
af de blendede jordbær (men max ½ dL)
1
knivspids Wilton Rose pastafarve
Fremgangsmåde
frosting
1. Pisk
margarinen indtil den har en fluffy konsistens.
2. Tilsæt
flormelis og pisk i yderligere 3 min. (ca.)
3. Tilsæt
vanilje og soyamælk og pisk i yderligere 5-7 minutter eller indtil den har den
rette konsistens.
4. Bland
jordbær og pastafarve i til frostingen har den ønskede smag og farve.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar